Algemene Voorwaarden 


‘t Bieke hanteert de onderstaande algemene voorwaarden. 

 

Door het boeken van een “workshop” gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

 

Het boeken van een workshop gaat per e-mail,  het contactformulier via de website of via facebook. Na het boeken van een workshop ontvangt u een bevestiging met aanvullende informatie m.b.t. de datum, totaalbedrag en de afhandeling van de betaling.

Workshops dienen 3 weken voor aanvangsdatum geboekt te worden. 

 

Workshops dienen binnen 5 dagen na bevestiging betaald te worden. De gegevens hiervoor vindt u in de bevestiging. Uw workshop is pas definitief geboekt als de betaling binnen is. 
Is er binnen deze 5 dagen geen betaling ontvangen, dan vervalt de datum van de workshop. Het is wel mogelijk een om een nieuwe datum af te spreken.  

 

Persoonlijke Gegevens worden zorgvuldig gebruikt en niet aan derden doorgegeven. 

 

’t Bieke is niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel die gedurende de workshop plaats vinden door het gebruik van de aangeboden producten. Ook is ’t Bieke niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade door het gebruik van de aangeboden producten en de werkstukken die u mee naar huis neemt. Indien uw werkstuk kapot gaat is ’t Bieke niet aansprakelijk of verantwoordelijk hiervoor. 

De deelnemer dient rekening te houden met maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven de deelnemer niet het recht van restitutie van de betaalde workshop of de betaling van de workshop te weigeren, aanpassingen van zijn verplichtingen of enigerlei vergoeding van ‘t Bieke te verlangen.

 't Bieke behoudt het recht om ter allertijden een “workshop” te annuleren zonder opgave van reden. Indien mogelijk wordt er een nieuwe datum afgesproken mocht dit niet wenselijk zijn wordt uw betaling zo snel mogelijk terugbetaald.

Annulering of afmelding deelnemer(s) Workshops Volwassenen/ Ouder & Kind Workshops/ Babyshowers en Op Locatie
Na betaling van de workshop kunt u de workshop niet meer kosteloos annuleren. Dit ivm de gemaakte kosten. Het annuleren van de gehele workshop of het afmelden van een deelnemer dient per e-mail te gebeuren. Bij het geheel annuleren van een workshop geldt het volgende: Bij annulering tussen 21 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 1 week vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt ook geen geld teruggeboekt

Een deelnemer is ziek? De gemaakte kosten worden in rekening gebracht, deze verschillen per workshop. U mag ook voor vervanging zorgen. 


Annulering of afmelding deelnemer(s) KNUTSELFEEST
Na betaling van het knutselfeest kunt u het knutselfeest niet meer kosteloos annuleren. Dit ivm de gemaakte kosten. Het annuleren van het gehele knutselfeest of het afmelden van een kind dient per e-mail te gebeuren. Bij het geheel annuleren van het knutselfeest geldt het volgende: Bij annulering tussen 21 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 1 week vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt ook geen geld teruggeboekt. 

Kindje ziek? Dat kan gebeuren er geldt dan een vergoeding in de gemaakte kosten. 
Deze vergoeding bedraagt € 9,-. Indien er minder dan 6 kinderen deelnemen aan het knutselfeest betaalt u het basisbedrag van € 105,-. 

Tijdens workshops, knutselfeesten, babyshowers kunnen er foto's gemaakt worden voor promotie doeleinden, voornamelijk voor de website. Wil je dit liever niet, geef dit dan even aan. 


‘t Bieke behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de website tussentijds te wijzigen. 

 

‘t Bieke is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten in de website. 

 

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van ‘t Bieke