Algemene Voorwaarden 


‘t Bieke hanteert de onderstaande algemene voorwaarden. 

 

Door het boeken van een “workshop” gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

 

Het boeken van een workshop gaat per e-mail, het contactformulier via de website of via facebook. Na het boeken van een workshop ontvangt u een bevestiging met aanvullende informatie m.b.t. de datum, totaalbedrag en de afhandeling van de betaling.

Een workshop dient 3 weken voor aanvangsdatum geboekt te worden. Bij annuleren van de workshop gelden de onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Een knutselfeest dient 3 weken voor aanvangsdatum geboekt te worden. Bij annuleren van het knutselfeest gelden de onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Workshops en/of knutselactiviteit dienen binnen 3 dagen na bevestiging betaald te worden. De gegevens hiervoor vindt u in de bevestiging. Uw workshop en/of knutselfeest is pas definitief geboekt als de betaling binnen is.

Is er binnen deze 3 dagen geen betaling ontvangen, dan vervalt de datum van de workshop en/of knutselfeest. Het is wel mogelijk een om een nieuwe datum af te spreken.  

 

Persoonlijke Gegevens worden zorgvuldig gebruikt en niet aan derden doorgegeven. 

 

’t Bieke is niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel die gedurende de workshop plaats vinden door het gebruik van de aangeboden producten. Ook is ’t Bieke niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade door het gebruik van de aangeboden producten en de werkstukken die u mee naar huis neemt. Indien uw werkstuk kapot gaat is ’t Bieke niet aansprakelijk of verantwoordelijk hiervoor. 

De deelnemer dient rekening te houden met maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven de deelnemer niet het recht van restitutie van de betaalde workshop of de betaling van de workshop te weigeren, aanpassingen van zijn verplichtingen of enigerlei vergoeding van ‘t Bieke te verlangen.

 't Bieke behoudt het recht om ter allertijden een “workshop” te annuleren zonder opgave van reden. Indien mogelijk wordt er een nieuwe datum afgesproken mocht dit niet wenselijk zijn wordt uw betaling zo snel mogelijk terugbetaald.

Annulering of afmelding deelnemer(s) Workshops Volwassenen/ Ouder & Kind Workshops/ Babyshowers en Op Locatie
Na betaling van de workshop kunt u de workshop niet meer kosteloos annuleren. Dit ivm de gemaakte kosten. Het annuleren van de gehele workshop of het afmelden van een deelnemer dient per e-mail te gebeuren. Wilt u de workshop annuleren dan geldt een vergoeding. Deze vergoeding bedraagt, de aanbetaling van de workshop prijs per persoon, de aanbetaling verschilt per workshop.Indien u de datum van de workshop annuleert behoudt u het recht om binnen 14 dagen gebruik te maken van de annuleringsvergoeding. Na 14 dagen vervalt dit recht. U heeft dan de mogelijkheid om een nieuwe datum te plannen, deze dient binnen 6 maanden gepland te worden. Indien u deze wederom annuleert is het niet meer mogelijk om een nieuwe datum te plannen. 

Een deelnemer ziek en geen vervanging? Dat kan gebeuren, er geldt dan een vergoeding. Deze vergoeding bedraagt, de aanbetaling van de workshop prijs per persoon, de aanbetaling verschilt per workshop. 

Bij het niet verschijnen/ niet komen opdagen tijdens de workshop , vindt er geen restitutie plaats.

Een workshop mag ten alle tijden kosteloos verzet worden, dit gebeurt in goed overleg en dient 1 week voor aanvang van de workshop per e-mail worden aangevraagd.
 
Annulering of afmelding deelnemer(s) KNUTSELFEEST
Een KNUTSELFEEST dient van te voren in zijn geheel overgemaakt te worden. Na betaling van het KNUTSELFEEST kunt u het KNUTSELFEEST niet meer kosteloos annuleren. Dit ivm de gemaakte kosten. Het annuleren van het gehele knutselfeest of het afmelden van een deelnemer dient per e-mail te gebeuren. Wilt u het KNUTSELFEEST annuleren dan geldt er een vergoeding. Indien u de datum van het KNUTSELFEEST annuleert behoudt u het recht om binnen 14 dagen gebruik te maken van de annuleringsvergoeding. Na 14 dagen vervalt dit recht. U heeft dan de mogelijkheid om een nieuwe datum te plannen, deze dient binnen 6 maanden gepland te worden. Indien u deze wederom annuleert is het niet meer mogelijk om een nieuwe datum te plannen.

Bij het niet verschijnen/ niet komen opdagen tijdens het KNUTSELFEEST, vindt er geen restitutie plaats.

Kindje ziek en geen vervanging? Dat kan gebeuren, er geldt dan een vergoeding in de gemaakte kosten.
Deze vergoeding bedraagt € 12,50 per ziek kind.

Een KNUTSELFEEST mag ten alle tijden kosteloos verzet worden, dit gebeurt in goed overleg en dient 1 week voor aanvang van het knutselfeest per e-mail worden aangevraagd.


Mocht er vanuit de overheid tóch weer maatregelen worden getroffen mbt Corona dan mag de geboekte Workshop, KNUTSELFEEST, Ouder en Kind Workshop kosteloos verzet worden.
Wilt u liever annuleren dan geldt er een vergoeding. Deze vergoeding bedraagt de aanbetaling van de workshop, knutselfeest en/of Ouder en Kind Workshop.


Tijdens workshops, KNUTSELFEESTEN, babyshowers worden er foto's gemaakt voor promotie doeleinden, voornamelijk voor de website. Wilt u dit liever niet, geef dit dan even aan.

 't Bieke ontwerpt en maakt de meeste producten zelf en behoudt daarmee de auteursrechten op haar ontwerpen. Schending van deze auteursrechten is niet toegestaan


‘t Bieke behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de website tussentijds te wijzigen. 

 

‘t Bieke is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten in de website. 

 

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van ‘t Bieke