BABYSHOWER

De leukste babyshower beleef je bij ‘t Bieke.

Een babyshower is een gebruik dat in Noord Amerika is ontstaan. Een babyshower wordt meestal als verrassing georganiseerd voor de aanstaande moeder rond de 7/8 maand van de zwangerschap. Het doel van de babyshower is om samen met familie en vriendinnen een leuke en gezellige middag te organiseren voor de aanstaande moeder.


Wil je een onvergetelijke babyshower organiseren voor je vriendin, collega. (schoon)zus of dochter dan ben je bij ‘t Bieke aan het goede adres. 


Een leuke variant op de traditionele babyshower is een creatieve babyshower. De babyshower bestaat uit het pimpen van een baby rompertje. Iedereen kiest een rompertje naar keuze. Er liggen allerlei materialen klaar zodat iedereen een leuk baby rompertje kan maken met een persoonlijke noot. De kersverse mama zal iedere keer als ze haar baby aankleedt blij worden van de mooie rompertjes die er zijn gemaakt. Bij de keuze van de materialen is er rekening mee gehouden dat de rompertjes ook daadwerkelijk gedragen en gewassen kunnen worden. 


Maar dat is niet alles, de knutselruimte wordt aangekleed met slingers en ballonnen. Zwart-Goud, of liever toch traditioneel, rosé of blauw? Een ruime keuze uit leuke babyshower spelletjes en ook de hapjes moeten eraan geloven 😉. Je hebt de keuze uit een Sweet table of een bolle buik taart (of beide) Ook is er ruimte om cadeautjes te geven aan the mom to be.

Verder heb ik een eigen ontwerp babyshower invulkaarten. En wat is er dan leuker om voorspellingen te doen over de ongeboren baby! Leuk om te bewaren in een babyalbum met masking tape en een foto samen met de aanstaande mama of in een mooie box. Een mooie herinnering aan een bijzonder moment.

De Babyshower ongeveer 4 uur. Er is plek voor  maximaal 8 personen.

Prijs: € 65,- euro per persoon (Inclusief alles)

Let op vanwege de sweet table of bolle buik taart dient een babyshower ruim van te voren geboekt te worden 6 tot 8 weken. 

Het is ook mogelijk om alleen de knutselactiviteit te boeken, en het feestgedeelte thuis te organiseren. 

Prijs: romper pimpen 35,- per persoon 
 

Duur ongeveer 2 uur, maximaal 8 deelnemers. Inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers.