BABYSHOWER

De leukste babyshower beleef je bij ‘t Bieke.

Een babyshower is een gebruik dat in Noord Amerika is ontstaan. Een babyshower wordt meestal als verrassing georganiseerd voor de aanstaande moeder rond de 7/8 maand van de zwangerschap. Het doel van de babyshower is om samen met familie en vriendinnen een leuke en gezellige middag te organiseren voor de aanstaande moeder.


Wil je een onvergetelijke baby shower organiseren voor je vriendin, collega. (schoon)zus of dochter dan ben je bij ‘t Bieke aan het goede adres. 


 Een leuke variant op de traditionele babyshower is een creatieve babyshower. De babyshower bestaat uit het pimpen van een baby rompertje. Iedereen kiest een rompertje naar keuze. Er liggen allerlei materialen klaar zodat iedereen een leuk baby rompertje kan maken met een persoonlijke noot. De kersverse mama zal iedere keer als ze haar baby aankleedt blij worden van de mooie rompertjes die er zijn gemaakt. Bij de keuze van de materialen is er rekening mee gehouden dat de rompertjes ook daadwerkelijk gedragen en gewassen kunnen worden.

* tegen een meerprijs kan er een kledinghanger gemaakt worden of/en een groeimeter.
 Leuk voor op de slaapkamer van de kleine.

Maar dat is niet alles, de knutselruimte(s) worden aangekleed met slingers en ballonnen.
Zwart-Goud, of liever toch traditioneel, rose of blauw? Een ruime keuze uit leuke babyshower spelletjes en ook de hapjes moeten eraan geloven 😉. Je hebt de keuze uit een sweet table of een bolle buik taart.
 Ook is er ruimte om cadeautjes te geven aan the mom to be.

Verder heb ik een eigen ontwerp babyshower invulkaarten. En wat is er dan leuker om voorspellingen te doen over de ongeboren baby! Leuk om te bewaren in een babyalbum met masking tape en een foto samen met de aanstaande mama of in een mooie box. Oftewel een mooie herinnering aan een bijzonder moment.

Prijs € 35,- per persoon, inclusief werkelijk alles!
De Babyshower ongeveer 4 uur, minimaal 6 deelnemers

Interesse? Stuur mij een mail!
bieke.bunde@gmail.com