BABYSHOWER

De leukste babyshower beleef je bij ‘t Bieke.

Een babyshower is een gebruik dat in Noord Amerika is ontstaan. Een babyshower wordt meestal als verrassing georganiseerd voor de aanstaande moeder rond de 7/8 maand van de zwangerschap. Het doel van de babyshower is om samen met familie en vriendinnen een leuke en gezellige middag te organiseren voor de aanstaande moeder.


Wil je een onvergetelijke babyshower organiseren voor je vriendin, collega. (schoon)zus of dochter dan ben je bij ‘t Bieke aan het goede adres. 


Een leuke variant op de traditionele babyshower is een creatieve babyshower. De babyshower bestaat uit het pimpen van een baby rompertje. Iedereen kiest een rompertje naar keuze. Er liggen allerlei materialen klaar zodat iedereen een leuk baby rompertje kan maken met een persoonlijke noot. De kersverse mama zal iedere keer als ze haar baby aankleedt blij worden van de mooie rompertjes die er zijn gemaakt. Bij de keuze van de materialen is er rekening mee gehouden dat de rompertjes ook daadwerkelijk gedragen en gewassen kunnen worden. 


De knutselruimte wordt aangekleed met slingers en ballonnen. 

De Babyshower ongeveer 2,5 uur. Minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers.

Prijs: € 45,- euro per persoon 
Inclusief alle materialen, koffie/thee en een heerlijk stuk appelgebak.