De leukste babyshower beleef je bij ‘t Bieke. 

Wil je een onvergetelijke babyshower organiseren voor je vriendin, collega, (schoon)zus of dochter dan ben je bij ‘t Bieke aan het goede adres. 


Een leuke variant op de traditionele babyshower is een creatieve babyshower.
De babyshower bestaat uit het pimpen van een baby rompertje. Iedereen kiest uit de vele voorbeelden een rompertje naar keuze. Er liggen allerlei materialen klaar zodat iedereen een leuk baby rompertje kan maken met een persoonlijke noot. De kersverse mama zal iedere keer als ze haar baby aankleedt blij worden van de mooie rompertjes die er zijn gemaakt. Bij de keuze van de materialen is er rekening mee gehouden dat de rompertjes ook daadwerkelijk gedragen en gewassen kunnen worden. 

 
Een PIMP JE ROMPER BABYSHOWER duurt ongeveer 2,5 uur. Minimaal 4 deelnemers, maximaal 10/12 deelnemers bij 't Bieke.
 
Prijs: € 45,- euro per persoon, inclusief alle materialen, 2 rompertjes per persoon, koffie/thee en een heerlijk stuk appelgebak 
_____________________________________________________________________________________________
 

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een WORKSHOP IBIZA ARMBANDEN, te volgen tijdens de babyshower, jullie maken elk 6 eigen unieke armbanden. Deze hippe, trendy armbanden zijn een kleurrijk accessoire voor om je pols. Deze workshop is super leuk als onderdeel voor een vrijgezellenfeestje, familie-uitje of babyshower. 

 
Prijs: € 40,- Duur: 1,5 uur  inclusief alle materialen, koffie/thee en een heerlijk stuk appelgebak bij 't Bieke.
_____________________________________________________________________________________________