🎉🎨 KNUTSELFEEST 


Binnenkort jarig? Alvast Gefeliciteerd! 🎈🎉

Veel kinderen vinden het heerlijk om te knutselen. Wat is er dan leuker dan een knutselfeest te organiseren voor je kinderfeestje? De kinderen zijn lekker bezig met hun handen en  creëren helemaal zelf iets moois. 🎨✂️ 


't Bieke biedt geheel verzorgde knutselfeesten voor kinderen aan. Geen stress, geen rommel in huis, maar een heerlijk relaxed knutselfeest voor de kinderen waar je zelf ook echt van kunt genieten! Er kan gekozen worden uit diverse knutselfeesten (geschikt vanaf 6 jaar) voor zowel meisjes als jongens. Aan het einde van het feest nemen alle kinderen hun prachtige kunstwerk mee naar huis. Dat is nog eens een leuk aandenken!  🎉🎉


De knutselruimte wordt FEESTELIJK VERSIERD met slingers en ballonen om de sfeer compleet te maken.🎈

 
Een knutselfeest duurt ongeveer 2 tot maximaal 2,5 uur. Dit is ook afhankelijk van de kinderen, hun vaardigheden en leeftijd.

Natuurlijk zijn mama's, papa's of andere verzorgers welkom om mee te komen (maximaal 2). Dit is echter niet verplicht. Het is ook mogelijk om de kinderen te brengen en na het knutselfeest weer op te halen. De wat oudere kinderen vinden dit stiekem toch wel heel leuk!

Let op: Vanwege de vele aanvragen is het noodzakelijk zodra we een datum zijn overeengekomen dat er binnen 2 dagen bevestigd wordt of je definitief wenst te boeken.
Heb ik binnen 2 dagen geen vestiging ontvangen dan vervalt de overeengekomen datum! 

 
Weet je nog niet zeker hoeveel kinderen aanwezig zullen zijn op het knutselfeest? Geen probleem je maakt een boeking voor het minimaal aantal kinderen 6 en vervolgens is het mogelijk om tot 1,5 week voorafgaand van de geplande datum kinderen bij te boeken.


Een knutselfeest kan geboekt worden op woensdagmiddag, zaterdagmiddag.  Liever een andere dag, neem dan contact op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.


Een knutselfeest dient 3 weken voor aanvangsdatum geboekt te worden. Heb je een feestje op kortere termijn? Neem dan contact op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.


Het is niet toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt bij allergieën, maar dit moet vooraf worden besproken. 

KNUTSELFEEST STANDAARD € 22,50 per kind 

2 tot 2,5  uur heerlijk knutselen met heel veel verschillende materialen.

Inclusief, onbeperkt ranja, zakje chips en iedereen krijgt een zakje snoep mee naar huis. 

Uitbreiding: 
- Kadotijd  ongeveer 15 minuten extra tijd om kadootjes uit te pakken, eenmalig € 17,50
- Taart, ongeveer 15  minuten extra tijd om de mee genomen taart te nuttigen, eenmalig € 25,- inclusief bordjes/bestek en servetjes. 

KNUTSELFEEST LUXE € 27,50 per kind  

2 tot 2,5 uur heerlijk knutselen met heel veel verschillende materialen.

Inclusief, ontvangst met kinderchampagne, onbeperkt ranja, zakje chips en de zak snoep in een gepersonaliseerd Goodiebag, gevuld met een klein kadootje voor elk kind. De Jarige Job ontvangt hierbij een leuk extra kadootje. 

Uitbreiding: 
-- Kadotijd  ongeveer 15 minuten extra tijd om kadootjes uit te pakken, eenmalig € 17,50
- Taart, ongeveer 15  minuten extra tijd om de mee genomen taart te nuttigen, eenmalig € 25,- inclusief bordjes/bestek en servetjes. 

KEUZE UIT DE VOLGENDE KNUTSELFEESTEN

Knutselfeest Magische Eenhoorn
vanaf 6 jaar 

Knutselfeest Wandhanger
vanaf 6 jaar 

Knutselfeest Vrolijke Armbanden
vanaf 7 jaar 

Knutselfeest Pimp je eigen Lamp

vanaf 8 jaar 

Knutselfeest Dromenvanger
vanaf 8 jaar 


Knutselfeest Dromenvanger Eenhoorn 

vanaf 8 jaar 

Knutselfeest Pompidoe Koe of Paard
vanaf 11  jaar 

Knutselfeest Kurk
vanaf 11 jaar 

Knutselfeest Stip op tijd
vanaf 12  jaar 

Knutselfeest Stippen
vanaf 12 jaar 

Knutselfeest Wegwijzer
vanaf 12 jaar

Veelgestelde vragen

Op welke dagen kan er een knutselfeest geboekt worden? 

Created with Sketch.

Een knutselfeest kan geboekt worden op woensdagmiddag, zaterdagmiddag of zondagmiddag. Liever een andere dag, neem dan contact op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Hoe ver van tevoren moet ik boeken?

Created with Sketch.

Een knutselfeest dient 3 weken voor aanvangsdatum geboekt te worden. Heb je een feestje op kortere termijn? Neem dan contact op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Hoeveel kinderen mag ik uitnodigen?

Created with Sketch.

Dit staat aangegeven bij het knutselfeest.  

Wanneer moet ik betalen?

Created with Sketch.

Het KNUTSELFEEST dient van te voren in zijn geheel betaald te worden. De gegevens hiervoor vindt je in de bevestiging. Het KNUTSELFEEST is pas definitief geboekt als de betaling binnen is.

Voor welke leeftijd zijn de KNUTSELFEESTEN geschikt? 

Created with Sketch.

Er kan gekozen worden uit diverse knutselfeesten vanaf 6 jaar.