Laat Creativiteit Schitteren op Jouw Evenement of Bruiloft

🎨 Op zoek naar een creatieve toevoeging voor jouw evenement, bruiloft, BSO of dagbesteding met ouderen? Zoek niet verder! Als ervaren creatieve professional ben ik gespecialiseerd in het organiseren van creatieve activiteiten voor zowel jong als oud.


Evenementen:

Met mijn ervaring op evenementen zoals het Preuvenemint in Maastricht, waar ik ruim 300 kinderen heb vermaakt, ben ik beschikbaar om jouw evenement een creatieve touch te geven.
Terwijl de kinderen heerlijk creatief bezig zijn, kunnen de ouders volop genieten van het evenement. Ik sta klaar om mee te denken en een creatieve ervaring te creëren voor de jonge gasten. 
 

Bruiloften: 

Op jullie grote dag is aan alles gedacht, maar wie zorgt er voor de jongste gasten? Met mijn expertise in het organiseren van creatieve activiteiten voor kinderen, neem ik graag deze zorg uit handen. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën, zodat ik een unieke en passende activiteit kan verzorgen die perfect aansluit bij jullie bruiloft. 


BSO en Dagbesteding:

Ook voor BSO's en dagbesteding bij ouderen ben ik beschikbaar om een creatieve activiteit te organiseren. Met mijn ervaring en passie voor creativiteit zorg ik voor een gezellige en inspirerende sfeer, waarin jong en oud zich kunnen uitleven. 


Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.