Win-Actie Review 

Schijf een Review op Google over jouw ervaring bij 't Bieke en maak kans op een Privé Ouder & Kind Workshop

Je kunt samen met je dochter(s) of zoon(s) genieten van een creatieve ervaring die niet alleen ontzettend leuk is, maar ook goed is voor de ontwikkeling. Het bevordert ruimtelijk inzicht, de fantasie en de fijne motoriek.

Je hebt de keuze uit twee verschillende Privé Ouder & Kind Workshops:
Ibiza Armbanden of Stippen.


Zet het drukke leven even op pauze en geniet van het moment. 
Even tijd voor elkaar en samen iets moois maken.


Alle Privé Ouder & Kind Workshops zijn inclusief:
Ontvangst met Kinderchampagne, ranja, koffie, thee, een zakje chips en een heerlijk stuk appelgebak. Alle kinderen (tot 12 jaar) krijgen een zakje snoep mee naar huis. 

Maak je Privé Ouder & Kind Workshop extra leuk, ik bied de volgende extra's aan:
* Ontvangst met een Heerlijk Glas Rosé Prosecco, € 6,75 (18+)
* De zak snoep in een gepersonaliseerd Goodiebag, gevuld met een klein cadeau
€ 4,75 per kind. 
Dit kunt je eventueel bijboeken bij de boeking van de Privé Ouder & Kind Workshop. 

Het is niet toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt bij allergieën, maar dit moet vooraf worden besproken.


Deze Win-Actie is geldig voor een Privé Ouder & Kind Workshop, voor 1 ouder en 1 kind (vanaf 6 jaar). Via Instagram en Facebook wordt de winnende review gepubliceerd. 

Bij minimaal 50 reviews, verloot ik een Privé Ouder & Kind Workshop. 
Deze win actie start op 1 januari 2024 en is geldig tot dat er minimaal 50 reviews, geplaatst zijn op uitsluitend GOOGLE. De persoon die de persoon die de review plaatst is ook de persoon die kans maakt om te winnen. 


Indien er meer kinderen willen deelnemen, kan dit tegen betaling. Hou er rekening mee dat tijdens de Privé Ouder & Kind Workshop foto's worden gemaakt, die gebruikt kunnen worden als promotiemateriaal. Door mee te doen aan deze Win- Actie geef je hiervoor toestemming.

Zodra de winnende review gepubliceerd is op Instagram en Facebook, neem dan contact met mij op via email: [email protected] om de Privé Ouder & Kind Workshop te boeken en maak samen met je kind een onvergetelijke creatieve ervaring!"