DAME OP STEEN

We gaan samen deze Prachtige blikvanger maken.
Eerst gaan we de steen maken. Met textielverharder en verschillende andere materialen gaan we aan de slag. Tevreden met de uitstraling van de cirkel. Dan gaan we het beeld vormen met behulp van een frame, aluminiumfolie en schilderstape. Na de lunch gaan we verder met een wit t-shirt, we knippen het t-shirt in stukken en doordrenken het t-shirt met de textielverharder. 
En we maken de accessoires voor het beeld.

We gaan verder met het beeld maken een mooie jurk van kant, en als we tevreden zijn over het beeld gaan we deze plaatsen op de steen. Na het drogen (en de lunch) gaan we het beeld verven met de Dry Brush techniek om het beeld een prachtige uitstraling te geven. 
Hoogte beeld ongeveer 80 cm en breedte ongeveer 50 cm.

Foto is een voorbeeld van het beeld, beelden wijken af omdat je de vrije hand hebt in het vormen van het beeld en het kleedje en accessoires.

In uitgeharde vorm kan de textielverharder extreme vorst doorstaan.

Let op: Trek oude kleren en schoenen aan. Als de textielverharder op je kleren of schoenen komt, krijg je het er niet meer uit.


Prijs € 175,- per persoon, inclusief alle materialen, koffie/thee en de lunch.
Deze workshop heeft wel wat werk, samen bespreken we de mogelijkheden. 1 dag van 10:00 uur tot 17:00 uur ongeveer of de workshop verdelen over 2 dagdelen. Alleen te boeken in het weekend. 
Max. 2 deelnemers 
Interesse? Stuur mij een mail!
bieke.bunde@gmail.com