OUDER & KIND WORKSHOP STIPPEN


Workshops stippen op porselein: leer je eigen ontwerp te maken op servies.


Je maakt je eigen uniek ontwerp of gebruikt een bestaand ontwerp van 't Bieke als inspiratie. Grote stippen, kleine stippen: het is allemaal mogelijk om te komen tot een vrolijk gestipt uniek exemplaar. Tijdens het werken help ik je met tips en trucs. 


De bordjes moeten minimaal 24 uur drogen voordat ze afgebakken kunnen worden. Het afbakken doe je thuis, je ontvangt een duidelijk werkbeschijving. De gestipte kunstwerk(en) kunnen niet in de vaatwasser!

Prijs: OUDER € 45,-  
Prijs: KIND (tot 12 jaar) € 35,-

Duur: 2 tot 2,5 uur 

Privé Ouder & Kind Workshop Stippen met Anne & Nikki

Anne:  Wij hebben met een tombola een privé ouder kind workshop gewonnen. We hebben een heerlijke ochtend gehad. Bij aankomst stond er al een mooi bord buiten. Je voelt je meteen welkom, alles staat klaar, je mag alles gebruiken en Jolanda helpt je op een rustige manier. We zijn nu al aan het bedenken wanneer we weer eens langs kunnen komen. 


Privé Ouder & Kind Workshop Stippen met Patricia en Charlotte. 

Patricia: Mijn dochter Charlotte en ik hebben een stippen workshop gevolgd bij Jolanda. Bij binnenkomst was 't al feest met 'n bord met onze namen en (kinder) champagne. Tijdens de activiteit werd alles goed en duidelijk uitgelegd en werd er op het tempo van ieder ingespeeld. Daarnaast werd de innerlijke mens niet vergeten met allerlei lekkers. Zeker voor herhaling vatbaar en we zijn benieuwd naar de andere workshops. We kunnen het zeker aanbevelen! 

Privé Ouder & Kind Workshop Stippen - Chantal - Evi en Britt