WORKSHOPS VOLWASSENEN


IEDEREEN KAN CREATIEF AAN DE SLAG, ongeacht je ervaringsniveau! Geen ervaring! Geen probleem! Ik leg alles duidelijk uit aan het begin van de workshop en bied gedurende de workshops ook ondersteuning. Voel je altijd vrij om vragen te stellen. En als je wel ervaring hebt, ben je natuurlijk ook van harte welkom." Alle workshops zijn inclusief, alle materialen, vers citroenwater, koffie, thee, diverse lekkernijen en een heerlijk stuk appelgebak.

Tevens bied ik: ontvangst met een Heerlijk Glas Rosé Prosecco aan: € 4,25 per deelnemer. 


Het is niet toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt bij allergieën, maar dit moet vooraf worden besproken.


KEUZE UIT DE VOLGENDE WORKHOPS VOLWASSENEN 

IBIZA ARMBANDEN

"POMPIDOU" KOE

WANDHANGER BOHEMAIN STYLE


STIPPEN 

JE EIGEN BEELD MAKEN

Veelgestelde vragen

Hoe ver van tevoren moet ik boeken?

Created with Sketch.

Een Workshop Volwassenen dient 3 weken voor aanvangsdatum geboekt te worden. Wil je op kortere termijn een Workshop Volwassenen boeken? Neem dan contact op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Met hoeveel volwassenen kan ik een Workshop boeken? 

Created with Sketch.

Maximaal 10 personen. Tenzij anders vermeld staat.

Wanneer moet ik betalen?

Created with Sketch.

Een Workshop Volwassenen dient van te voren in zijn geheel betaald te worden. De gegevens hiervoor vindt je in de bevestiging. Een Workshop Volwassenen is pas definitief geboekt als de betaling binnen is.